“TÜRKİYE'DE KÜLTÜREL MİRAS KORUMANIN ANLAMI, ARAÇLARI VE UYGULAMALARI” KONULU PANEL

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Türk-İslam Arkeolojisi Bölümü ile Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), Mimarlık Fakültesi, Kültürel Miras Koruma Programı tarafından organize edilen“TÜRKİYE'DE KÜLTÜREL MİRAS KORUMANIN ANLAMI, ARAÇLARI VE UYGULAMALARI” konulu panel üniversitemiz Merkezi Konferans Salonunda 8 Mart 2017 tarihinde saat 13.00’dan itibaren iki oturum halinde gerçekleştirilecektir.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Galip AKHAN’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek etkinlik saat 12.00-13.00 arasında Türk-İslam Arkeolojisi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarının açılışı ve kokteyl ile başlayacak (Merkezi Derslikler E2-10) ve ardından konferans salonunda devam edecektir. Kültür varlıklarının korunması ve yaşatılması adına toplumsal duyarlılığa katkıda bulunması hedeflenen bu etkinliğe katılımınızı rica eder saygılar sunarım.

Doç.Dr. Harun ÜRER

Türk-İslam Arkeolojisi